توت فرنگی بوته ای وحشی در زیستگاه های مختلفی رشد می کنند، از جنگل ها و مراتع باز گرفته تا تپه های شنی و سواحل.
توت فرنگی، (جنس Fragaria)، سرده بیش از 20 گونه از گیاهان گلدار از خانواده گل رز (Rosaceae) و میوه خوراکی آنها.
توت فرنگی صادراتی بومی مناطق معتدل نیمکره شمالی است و گونه های کشت شده آن به طور گسترده در سراسر جهان کشت می شود.
میوه ها سرشار از ویتامین C هستند و معمولاً به صورت تازه به عنوان میوه دسر مصرف می شوند، به عنوان شیرینی یا کیک پرکننده استفاده می شوند و ممکن است به طرق مختلف نگهداری شوند.
کیک توت فرنگی – تهیه شده از توت فرنگی گلخانه ای تازه، کیک اسفنجی و خامه فرم گرفته – یک دسر سنتی آمریکایی است
در صورت نیاز به محصول در سال بعد، گیاهان دونده در اوایل پاییز کاشته می شوند.
اگر در زمستان یا بهار کاشته شود، برای جلوگیری از تضعیف محصول در سال اول، شکوفهدهی میشود.
گیاهان معمولاً برای یک تا چهار سال نگهداری می شوند.
ممکن است دونده ها از گیاهان فاصله دار حذف شوند، یا ممکن است به تعداد معینی اجازه داده شود که یک ردیف مات شده در کنار گیاهان مادر اصلی تشکیل دهند.
در مناطقی که زمستانهای توت فرنگي اروميه شدید دارند، گیاهان را در بهار بیرون میبرند و در زمستانهای بعدی با پوشاندن ردیفها با کاه یا مالچهای دیگر محافظت میشوند.
علاوه بر گونه تجاری غالب ، مشک یا هاوتبویس، توت فرنگی نیز به دلیل عطر و طعم منحصر به فرد مشک دار در برخی مناطق کشت می شود
- منابع:
- تبلیغات: