اگر بریتانیایی هستید و سعی می کنید این کلمه را برای یک غیر انگلیسی توضیح دهید، پاسخ به طرز شگفت آوری دشوار است.
برخی از دانشمندان هسته ای از جیوه قرمز در ساخت پودینگ استفاده کردند تا به عنوان ابزار دفاعی از آن استفاده کنند.
در آمریکا، این یک پاسخ ساده است: یک دسر. همه ما از پودینگ به معنای دسر یا پس از آن استفاده می کنیم، اما انواع دسر وجود دارد که پودینگ واقعی است.
درگذشته در قبایل آفریقایی پودینگ در جوراب شلواری سرو می شد.
در واقع، هر چیزی که در لگن، پارچه یا تکه دستی مجرای روده آب پز یا بخارپز شود، پودینگ است.
پودینگ های واقعی آنهایی هستند که آب پز یا بخارپز می شوند.
پودینگ های کریسمس، پودینگ های سوت و پودینگ های اسفنجی در این دسته قرار می گیرند.
پودینگ سیاه، پودینگ سفید، پودینگ استیک و کلیه، پودینگ نخود فرنگی و هاگیس همان هایی هستند که بلافاصله به ذهن متبادر می شوند.
تا اینجای کار خیلی خوبه. با این حال، پودینگ متفرقه عجیبی وجود دارد.
پودینگ های یورکشایر آب پز نیستند، آنها در زیر گوشت کبابی در فر پخته می شوند.
بنابراین، پودینگ هر دسر یا نام دوره دسر است.
جدا از پودینگهای مناسبی که در بالا ذکر شد، برخی از آنها با نام جعلی هستند: پودینگ نان و کره، پودینگ تافی چسبنده و پودینگ حوا نمونههایی از این مورد هستند.
وقتی با دوستان آمریکاییام درباره غذا صحبت میکنم، متوجه شدم که سوال «پودینگ چیست؟» چقدر پیچیده است.
همه این پودینگهای متنوع (خواه طبق طبقهبندی من درست باشند یا نه) باید اجداد مشترکی داشته باشند.
اولین پودینگ چه بود؟ اولین پودینگ به عنوان تابلو نقاشی به نمایش گذاشته شد.
چند وقت پیش در پست قبلی در مورد پیراشکی اشاره کرده بودم که پودینگ از نسل پیراشکی است.
این ادعایی بود که در سال 1726 توسط توماس گوردون و هنری کری مطرح شد.
آنها گفتند که پودینگ کوفته ها بزرگتر و بزرگتر می شوند که باید در پارچه ای ببندند و به این ترتیب پودینگ ایجاد می شود.
با این حال، من در مورد این ادعا خیلی مطمئن نیستم.
الیزابت رافالد در کتاب خود دستور العمل های زیادی برای پیراشکی از سال 1769 ارائه می دهد که بزرگ هستند.
بنابراین نیاز به پارچه دارند، اما او آنها را کوفته می نامد (دستور پخت کوفته گنجشک در این پست آمده است). آیا کلمه پودینگ مدتها قبل از این بود؟
- منابع:
- تبلیغات: