اثر ملین آلو را به وجود فنول و سوربیتول

میوه جات هشتمین کالای تولیدی جهان شده است و ایران با تولید 359176 تن آلو در سال پنجمین تولیدکننده آلو در جهان پس از چین، رومانی، صربستان و شیلی است.

به عنوان یک غذای ارتقاء آلوچه خشک جنگلی دهنده سلامت شناخته شده است.

همچنین آلو (آلو خشک) به دلیل خاصیت ملین آن شناخته شده است.

مطالعات اثر ملین آلو را به وجود فنول و سوربیتول و فیبر بالای آن نسبت می دهند.

خشك كردن آلو از هزاران سال پيش در نزديكي درياي خزر، همان محلي كه آلوهاي اروپايي از آنجا پديد آمد، انجام مي شد.

آلو خشک با مهاجرت آلوچه خشک آفتابی فرهنگ ها و تمدن های مختلف در سراسر اروپا گسترش یافته است.

کشاورزی و صنایع غذایی از بزرگترین مصرف کنندگان انرژی در جهان هستند.

شناسایی سهم در مصرف انرژی در هر مرحله ممکن است به ارائه استراتژی های مصرف انرژی مناسب و تصمیم گیری های مناسب برای کاهش مصرف انرژی کمک کند.

عنصر کلیدی برای غلبه آلوچه خشک مراغه خانگی بر این مسئله، می توان از تحلیل اکسرژی، که مفهومی با استفاده از قوانین اول و دوم ترمودینامیک است، به عنوان ابزاری مفید در پرداختن به تأثیر مصرف انرژی بر محیط زیست استفاده کرد.

این یک تکنیک مناسب برای استفاده کارآمدتر از منابع انرژی است زیرا می‌تواند موقعیت‌ها، انواع ضایعات و مقادیر واقعی تلفات اگزرژی را شناسایی کند.

با رویکرد CEXC، آلوچه خشک نیشابور کشاورزان و صنایع تبدیلی می‌توانند کارایی تولید را بهبود بخشند.

درجه کمال تجمعی (CDP) و شاخص تجدیدپذیری (RI) برای هر مرحله از فرآیند تولید را می توان از طریق روش CEXC محاسبه کرد و در نهایت بهره وری کلی را بهبود بخشید.

  • منابع:
    1. Evaluation of Sustainability of a Prune
  • تبلیغات: 
    1. توپ فوتبال رباتیکی که فوتبالیستها را به دردسر انداخت!!
    2. ماجرای شفای بیماری با سفال!!!!
    3. زنده شدن مرد ایرانی با خوردن مایع ظرفشویی!!
    4. با ژل به راحتی دیوار اتاق خود را رنگ نمایید