نگهداری مواد از غذایی در کیسه فریزر آیری پلاست منجمد در دمای بالاتر از صفر درجه فارنهایت می تواند ماندگاری مواد غذایی منجمد را کاهش دهد.
سعی نکنید با بالا بردن دمای ذخیره سازی مواد غذایی منجمد به بالای صفر فارنهایت، در انرژی خانه خود صرفه جویی کنید.
سوختن فریزر
از دست دادن رطوبت، یا تبخیر کریستال های یخ از سطح محصول، باعث سوختگی در فریزر می شود – لکه های دانه دار و قهوه ای که در آن بافت ها خشک و سخت می شوند.
انجماد، زمانی که به درستی انجام شود، می تواند مواد مغذی بیشتری را نسبت به سایر روش های نگهداری مواد غذایی حفظ کند.
برای حفظ کیفیت غذایی برتر در میوه ها و سبزیجات منجمد، پیروی از دستورالعمل های پیش تصفیه سبزیجات، نگهداری محصول منجمد در دمای صفر درجه فارنهایت و استفاده از آن در زمان های نگهداری پیشنهادی ضروری است.
انجماد غذا: پرسش و پاسخ
س: فواید و خطرات بسته بندی مواد غذایی در خلاء برای نگهداری چیست؟
الف: دستگاههای بستهبندی خلاء یا وکیوم سیلر هوا را از بین میبرند و میتوانند زمان نگهداری مواد غذایی در یخچال، خشک و منجمد را افزایش دهند.
بسته بندی وکیوم جایگزینی برای پردازش حرارتی غذاهای کنسرو شده خانگی یا نگهداری در یخچال یا فریزر نیست. بسته بندی وکیوم هوا را از محتویات بسته خارج می کند. در این محیط بدون اکسیژن، باکتری های فاسد کننده خیلی سریع تکثیر نمی شوند که به حفظ کیفیت محصول غذایی کمک می کند.
برخی از باکتریهای خطرناک مانند کلستریدیوم بوتولینوم که باعث مسمومیت کشنده بوتولیسم میشود، فقط در محیطهای بدون اکسیژن رشد میکنند و بدون رقابت باکتریهای فاسد میتوانند حتی سریعتر رشد کنند.
برخلاف باکتری های فاسد کننده، باکتری های عامل بیماری رنگ یا ظاهر غذا را تغییر نمی دهند. غذاهای فاسد شدنی بسته بندی شده در وکیوم را در یخچال یا فریزر نگهداری کنید.