برای لذت بردن از چهار شیره اصل ، ژله و سایر محصولات میوه ای در بهترین حالت، فقط مقداری تهیه کنید که بتوانید ظرف یک سال از آن استفاده کنید. ژله ها در طول نگهداری طعم و رنگ خود را از دست می دهند برای بهترین نتیجه، هر بار فقط یک دستور تهیه کنید و از 6 تا 8 فنجان آب میوه استفاده نکنید. دسته های دوتایی همیشه به درستی ژل نمی شوند.
زمان های پردازش داده شده برای اکثر محصولات میوه برای فرآوری در ارتفاعات 0 تا 1000 فوتی است. برای هر 1000 فوت ارتفاع اضافی، 1 دقیقه به زمان پردازش اضافه کنید.
قبل از شروع به تهیه محصول میوه، شیشه های کنسرو را آماده کنید. شیشه های نیم لیتری بهترین کار را دارند، مگر اینکه دستور غذا اندازه دیگری را مشخص کند.
استفاده از شیشه های بزرگتر می تواند منجر به ژل ضعیف شود. شیشه های پینتی باید بزرگترین شیشه های مورد استفاده باشند.
ظروف را در آب گرم و صابون بشویید و بشویید یا در ماشین ظرفشویی بشویید. شیشه ها را با جوشاندن 10 دقیقه استریل کنید. شیشه ها را در آب داغ نگه دارید تا زمانی که از آنها استفاده شود تا از شکستن شیشه ها در هنگام پر شدن با محصول داغ جلوگیری شود. اگر در ارتفاع 1000 فوتی یا بیشتر هستید، یک دقیقه به زمان استریل کردن اضافه کنید.
تمام درب ها و نوارهای کنسرو را بشویید و بشویید. درب ها را طبق دستور سازنده آماده کنید سه راه برای تست شیره، ژله و سایر پخشهای میوه برای آماده شدن قبل از فرآوری محصول نهایی وجود دارد.