کیسه فریزر تقویمی پیلگون را تا زمان یخ زدن روی هم قرار ندهید تا سریعتر یخ بزنند. پس از اینکه کیسه ها به صورت جامد منجمد شدند، کیسه ها را می توان از ماهیتابه خارج کرد و مستقیماً در قفسه فریزر روی هم قرار داد.
یا آنها را روی لبه خود بچرخانید و به صورت عمودی ذخیره کنید. این ایده مخصوصاً هنگام یخ زدن غذاهای مایع مانند سوپ و خورش، ایده خوبی است.
مرحله 5. غذاهای منجمد را ذوب کرده و بپزید
غذاهای فاسد شدنی را در دمای اتاق ذوب نکنید. اگر غذاهای فاسد شدنی برای مدت طولانی در دمای اتاق باقی بمانند، باکتری ها ممکن است رشد کنند و سموم مقاوم در برابر حرارت تولید کنند که می تواند باعث بیماری های ناشی از غذا شود. پخت و پز ممکن است نتواند این سموم را از بین ببرد.
بهتر است از قبل برای آب شدن آهسته و ایمن در یخچال برنامه ریزی کنید.
اقلام کوچک ممکن است در طول شب در یخچال ذوب شوند. حداکثر 5 پوند غذا باید در 24 ساعت ذوب شود. اگر احتمال نشت یک بسته ذوب وجود دارد، ممکن است بخواهید آن را در بشقاب یا تابه ذوب کنید.
اگر غذا در مایکروویو ذوب شد، بلافاصله گرم کردن آن را تمام کنید. برخلاف مواد غذایی که در یخچال ذوب می شوند، غذاهای ذوب شده در مایکروویو به دمایی می رسند که رشد باکتری ها را تشویق می کند. فوراً بپزید تا هر گونه باکتری که ممکن است ایجاد شده باشد را از بین ببرید و از رشد بیشتر باکتری جلوگیری کنید:
ممکن است غذا از کیسه فریزر به ظرف ایمن مایکروویو برای ذوب در مایکروویو منتقل شود.
اگر سازنده کیسه فریزر گفت که ذوب کردن مواد غذایی مستقیماً در کیسه فریزر اشکالی ندارد، دستورالعمل های سازنده را برای مواردی مانند هواگیری، تنظیمات حرارتی توصیه شده، انواع غذاهای مناسب برای ذوب در مایکروویو و غیره برای آن کیسه خاص دنبال کنید. همچنین دستورالعمل های سازنده مایکروویو خود را دنبال کنید.
در حالی که ممکن است بتوانید مواد غذایی را در برخی از کیسه های فریزر به طور رضایت بخشی در مایکروویو یخ زدایی کنید (دستورالعمل های سازنده را بررسی کنید)، غذا را در کیسه فریزر نپزید – مگر اینکه توسط سازنده کیسه فریزر توصیه شده باشد.