سانتریفیوژ با استفاده از یک سیستم سانتریفیوژ 3-16PK ارائه شده توسط سیگما (Osterode am Harz، آلمان) انجام شد.
قبل از تزریق در سیستم کروماتوگرافی، همه نمونهها از طریق فیلترهای سرنگ PTFE 25 میلیمتری QMax RR 0.22 میکرومتر خریداری شده از Frisenette ApS (Knebel، آلمان) فیلتر شدند.
2.4. آنالیز کروماتوگرافی
برای جداسازی آنالیت ها، از ستون تحلیلی فاز معکوس (RP) Kromasil C18 (4.6 × 250 میلی متر، 5 میکرومتر) استفاده شد که توسط Macherey-Nagel (Dueren، آلمان) ارائه شد.
برای جداسازی توکوفرولهای گردو کاغذی خارجی از یک برنامه شستشوی گرادیان دوتایی متشکل از MeOH (A) و ACN (B) استفاده شد. درجه حرارت در کوره ستونی در 28 درجه سانتیگراد حفظ شد.
برنامه شستشو در مجموع 15 دقیقه به طول انجامید. برنامه گرادیان با 50% A شروع شد و به مدت هفت دقیقه ثابت ماند، سپس به تدریج تا علامت 12 دقیقه به 100% A افزایش یافت و برای 3 دقیقه آخر ثابت ماند.
سرعت جریان روی 1 میلی لیتر در دقیقه تنظیم شد و جذب در طول موج 295 نانومتر اندازه گیری شد.
2.5. آماده سازی نمونه
برای آماده سازی نمونه، یک نسخه کمی تغییر یافته از روش استخراج که قبلا توسط Martakos و همکاران معرفی شده بود. [41] استخدام شد.
ابتدا دانههای گردو در ملات چینی کاملاً همگن شدند. پس از آن، 1 گرم از نمونه جامد در لوله شاهین وزن شده و 10 میلی لیتر هپتان به آن اضافه شد.
محلول به مدت 1 دقیقه در یک میکسر گردابی به شدت هم زده شد و سپس به مدت 20 دقیقه در حمام اولتراسونیک در دمای 40 درجه سانتیگراد قرار داده شد.
نمونهها سپس با دور 8000 به مدت 10 دقیقه سانتریفیوژ شدند. در مرحله بعد، لایه آلی به اواپراتور چرخشی منتقل شد و در خلاء تبخیر شد تا روغن خالص به دست آید. سپس 100 میلی گرم روغن توزین و با 400 میکرولیتر ایزوپروپانول استخراج شد. مخلوط به مدت 1 دقیقه ورتکس شد.