دانههای زیره که در هندی به نام Jeera شناخته میشوند، از گیاهی گلدار به نام Cuminum Cyminum میآیند که بیشتر در هند، شمال آفریقا و خاورمیانه رشد میکند.
دانه های زیره سبز شبیه زیره سیاه هستند اما کمی بلندتر و قایقی شکل هستند.
آنها طعم خاکی گرم متمایز با ته رنگ های تلخ ملایم و رایحه ای دارند.
در غذاهای هندی، از دانه های زیره برای پختن کاری یا سرخ کردنی استفاده می شود.
آنها معمولاً اولین ماده ای هستند که به روغن داغ اضافه می شوند تا طعم آن در روغن ایجاد شود.
همیشه سعی کنید پودر زیره سبز را در جای خشک و خنک و دور از نور مستقیم نگهداری کنید.
اگر دانه های زیره را برای مدت طولانی نگهداری می کنید، بهتر است آنها را فریز کنید تا طعم و عطر آنها حفظ شود.
پودر زیره، که به آن پودر جیرا یا زیره زمینی نیز می گویند، یکی از مواد اصلی انبارداری در بسیاری از غذاها است.
همانطور که از عنوان خرید پالتو زنانه ارزان پیداست، می توانید امکان خرید این لباس را با قیمتی مناسب در اختیار داشته باشید.
با این حال، هر دو طعم متفاوتی دارند و در پخت و پز به طور متفاوتی استفاده می شوند، دانه های زیره وقتی به روغن یا کره اضافه می شوند، عطر خود را آزاد می کنند.
در حالی که قیمت پتو را می توان با گشت گذار در بازار پیدا کرد اما چه بهتر که بدون صرف وقت و هزینه و از منزل آن را در اختیار داشته باشید.
زیره آسیاب شده با غذا مخلوط می شود و طعم آن را افزایش می دهد.
این دلیل اصلی است، تهیه زیره تازه آسیاب شده در خانه در دسته های کوچک برای پخت و پز بهترین است.
همانطور که می دانید می توانید از سویشرت مردانه در هوای پاییز و بهار استفاده کنید.
همچنین زیره سبز که در هندی Bhuna Jeera نامیده می شود، از بو دادن خشک دانه های زیره و سپس آسیاب کردن آن ها به صورت پودر ریز تهیه می شود.
بر خلاف دانه های زیره، زیره برشته شده را می توان در هر زمان به دستور غذا اضافه کرد زیرا طعم آن برای آزاد شدن نیازی به حرارت ندارد.
- منابع:
- تبلیغات: