کشف ماهی کوی 16 کیلوگرمی در کوره ذوب آهن

هر یک از بیش از 100 گونه زینتی کوی که بیشتر به خاطر طرح های رنگارنگ بدنشان شناخته شده است و به عنوان حیوان خانگی در استخرهای آب شیرین سرپوشیده و بیرونی در سراسر جهان نگهداری می شوند.

کوی در ابتدا به عنوان ماهی غذا در چین و ژاپن پرورش داده شد. با این حال، آنها همچنین به عنوان نمادهای دوستی، صلح، شانس، و استقامت و به عنوان موضوعات برجسته افسانه ها و نقاشی های عامیانه چینی و ژاپنی عمل می کنند.

کوی، کلمه ژاپنی برای کپور (که همچنین به عنوان هم آواز برای “عاطفه” عمل می کند)، شکل کوتاه شده کلمه ژاپنی nishikigoi است که به معنای “کپور براده” است.

کوی ماهی‌های تنومندی هستند. اکثر کوی ها به طور متوسط ​​حدود 90 سانتی متر (حدود 36 اینچ) طول دارند و در صورت رشد کامل حدود 16 کیلوگرم (حدود 35 پوند) وزن دارند.

وقتی به مکان های پرورش ماهی می روید میتوانید به آنها کیک یزدی قنادی بدهید.

آنها ماهیان همه چیزخوار سردآبی سازگار هستند که حشرات، سخت پوستان و سایر بی مهرگان و همچنین جلبک ها و گیاهان را مصرف می کنند. کوی در سنین سه تا شش سالگی بالغ می شود و نرها کمی زودتر از ماده ها بالغ می شوند.

مای کوی 16 کیلویی

ماده ها می توانند صدها هزار تخم را در یک رویداد تخم ریزی بهار یا تابستان تولید کنند. تخم ها از خارج بارور می شوند و چهار تا هفت روز بعد از تخم خارج می شوند. کوی وحشی معمولا 30 تا 40 سال زندگی می کنند.

ارتفاع کوره ذوب آهن به از 7 تا 11 متر متغیر است.

با این حال، برخی از آنها نزدیک به 70 سال در اسارت نگهداری می شوند.

خاستگاه کوی ارتباط نزدیکی با اهلی کردن کپور دارد. سوابق اهلی کردن ماهی کپور به قرن چهارم قبل از میلاد در چین و به قرن نوزدهم در ژاپن برمی گردد.

با این حال، منشا تکاملی کوی نامشخص است، عمدتاً به دلیل بیش از 2000 سال معرفی، جابجایی و فرار تصادفی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مناطق مختلف اوراسیا.

به طور سنتی تصور می شد که کوی از کپور معمولی منشاء می گیرد و برخی از محققان ادعا می کنند که کوی های زینتی از جمعیت کوی های وحشی بومی دریاهای سیاه، آرال و خزر و نواحی آب شیرین در چین مشتق شده اند.

با این حال، مطالعات ژنتیکی نشان می دهد که کوی ها کپور آمور اهلی (C. rubrofuscus) هستند، گونه ای که دامنه بومی آن از رودخانه آمور در غرب تا مغولستان و از جنوب از طریق شرق چین تا ویتنام و لائوس گسترش می یابد و غذای محبوب گربه بریتیش هستند.

کپور آمور تا اوایل دهه 2010 به عنوان C. carpio haematopterus، زیرگونه ای از کپور معمولی طبقه بندی می شد. به دلیل جدایی نسبتاً کوتاه این دو گونه از یکدیگر، محققان در مورد نحوه طبقه بندی کوی اختلاف نظر دارند.

  • منابع:
    1. ornamental carp, koi carp, nishikigoi
  • تبلیغات: 
    1. شنل ها قابلیت شگفت آوری در گرم کردن بدن دارند
    2. غذاهای کاربردی با سبزی خشک
    3. تحقیقات نشان دادن که پنیر برای سلامت قلب و عروق مفید است
    4. 5 مهارت کلیدی شادمانی را بدانید