بر اساس مطالعهای که در سال 2017 با 20 بازیکن نوجوان برزیلی انجام شد، دانههای کنجد میتوانند عملکرد ورزشی را بهبود بخشند.
نیمی از بازیکنان در طول 28 روز تمرین سخت روزانه دو قاشق غذاخوری دانه کنجد مصرف کردند و نیمی دیگر دارونما دریافت کردند.
چگونه میتوانید دارونمایی بسازید که مردم را فریب دهد و فکر کنند که کنجد میخورند در حالی که این کار را نمیکنند؟ خوشحالم که پرسیدی من هم همین سوال را داشتم.
برای اطلاعات بیشتر در مورد خواص کنجد قهوه ای به سایت آرادبرندینگ مراجعه کنید.
بر اساس این مطالعه، ترفند این بود که دانههای کنجد واقعی را به شکل خمیر درآوریم و با عسل شیرین کنیم.
سپس دارونما شامل عسل، مالتودکسترین، شیر گاو و رنگ خوراکی کارامل مصنوعی بود. در آنجا اکنون می توانید رستورانی به نام کافه کنجد Placebo باز کنید.
ورزشکاران جوانی که کنجد واقعی مصرف کردند آسیب کمتری به عضله، استرس اکسیداتیو کمتر، التهاب سیستمیک کمتر، و بهبود عملکرد هوازی را تجربه کردند.
دانه کنجد ممکن است برای مغز و سیستم عصبی شما مفید باشد.
به نظر می رسد دانه های کنجد سیاه حاوی ترکیبی هستند که با تشکیل پلاک آمیلوئید در مغز تداخل می کند، فرآیندی که با آسیب های آلزایمر مرتبط است.
در سال 2020، تیمی از محققان ژاپنی نشان دادند که سزامینول از تغییرات سلولی مرتبط با بیماری پارکینسون در مطالعات لوله آزمایش جلوگیری می کند.
تیم دیگری از ژاپن دریافتند که 12 هفته مصرف مکمل با سسامین و ترکیبی دیگر، آستاگزانتین، عملکرد شناختی را در افراد 50 تا 79 ساله که علائم اختلالات شناختی خفیف نشان میدهند، بهبود میبخشد.
به طور خاص، کسانی که مکملهای فعال را در سرعت روانی حرکتی و پردازش در مقایسه با گروه کنترل دارونما مصرف میکنند.
برای تکمیل تحقیقات روی کنجد، به نظر میرسد که به پیشگیری و مدیریت دیابت به دلیل اثرات کاهش قند خون کمک میکند.
یک متاآنالیز در سال 2021 از هشت کارآزمایی تصادفیسازی و کنترلشده ترکیبات کنجد روی گلوکز خون نشان داد که این ترکیبات قند خون ناشتا را به طور قابلتوجهی کاهش میدهند.
و یک کارآزمایی بالینی در سال 2019 در پاکستان از روغن کنجد سفید نه تنها برای کاهش قند خون ناشتا و سطح A1C در دیابت نوع 2 بلکه برای بهبود عملکرد کبد و کلیه آنها نیز استفاده کرد.
- منابع: