خوردن ماکارونی زر می تواند بیماری های قلبی را بهبود دهد

طرز تهیه ماکارونی زر با سس گوجه فرنگی: ما پرشورترین دوستداران پاستا در جهان هستیم، اما با نگاهی به قفسه‌های سوپرمارکت‌ها نیز معلوم می‌شود که خیلی دوست‌دار «تخیلی» نیستیم:

اگر این درست باشد که بیش از 300 شکل پاستا وجود دارد، این نیز درست است که ما تقریباً همیشه همان ها را انتخاب کنید.

این را توضیحی توسط نشان می دهد که بر اساس آن 10 ماکارونی برتر 60 درصد از 1.4 تنی که ما در سال مصرف می کنیم را نشان می دهد. و از هر 5 غذای ماکارونی یک غذای ماکارونی همیشه با اسپاگتی درست می شود.

دستور پخت پاستا پنه با گوجه کبابی، قارچ و پنیر ریکوتا / آشپزی با ماکارونی مک - پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی - اگروفودنیوز

پاستاسازان ایتالیایی دومین قرار از را به ازدواج بین قالب و چاشنی اختصاص می‌دهند تا یاد بگیرند که چگونه از همه انواع پاستا نهایت استفاده را ببرند و بعد از رونق این غذا در ایتالیا دوباره همه‌کاره بودن آن را کشف کنند.

مدال چوب به ریگاتونی می رسد. پس از آن Farfalle، Linguine، Snails، Bucatini، Mezze Maniche و Lasagne قرار دارند.

اما در این رتبه بندی ملی متغیرهای منطقه ای وجود دارد. به عنوان مثال، در جنوب، Ziti، Ditalini، Orecchiette و Pasta Mista از این موقعیت ها صعود می کنند.

یک تحقیق DOXA-Unione Italiana Food بیشتر به بررسی نوع ماکارونی ما می پردازد:

به طور کلی، ماکارونی کوتاه را به ماکارونی بلند و ماکارونی راه راه را به ماکارونی صاف ترجیح می دهیم. حتی اگر در واقعیت، پارامتر هر انتخابی باید دستوری باشد که می‌خواهیم تهیه کنیم.

وقتی در مورد این موضوع توسط WeLovePasta، جامعه ماکارونی که 30000 کاربر را گرد هم می‌آورد، سؤال شد.

متوجه می‌شویم که از هر 5 نفر، 1 دوستدار ماکارونی مطابقت ندارد. با این قانون شکل پاستا را همیشه و فقط با توجه به سس انتخاب نمی کند.

و به گفته جوزپه دی مارتینو، تولید کننده ماکارونی از Unione Italiana Food، این جزئیات کوچکی نیست: «ترکیب پاستا یک ماده معمولی ایتالیایی است.

اگر به شکل‌ها نگاه کنیم، در چین، آسیای جنوب شرقی یا ژاپن فقط نودل یا راویولی دارند، در حالی که ما ایتالیایی‌ها در طول قرن‌ها بیش از 300 قالب خلق کرده‌ایم، فرزندان تنوع، قلمرو و خلاقیت ماکارونی‌ساز.

با این پالت، ماکارونی ما هرگز خسته کننده نیست، اما به طور متوسط ​​فقط 4-5 قالب در جزوه های ما قرار می گیرد.

با بررسی پاستا می‌خواهیم ابزارهایی را در اختیار ایتالیایی‌ها قرار دهیم تا قوانین جفت‌سازی کامل را درک کنند و آنها را تشویق کنیم که این بازی کشف مجدد را آغاز کنند. و عادت روزانه را بیشتر و بیشتر سرگرم کنید.

شکل، قالب، شدت و ظرفیت حاوی سس: رازهای ترکیب کامل
ماکارونی بلند، کوتاه، آجدار، صاف، سوراخ دار، ضخیم یا نازک… ماکارونی معماری برای دهان است، جایی که شکل ماده ای است که ابتدا باید مشاهده شود و سپس احساس شود، جویده شود.

این ترکیب زمانی عالی است که تعادل بین قالب و چاشنی را درک کنیم. به طور کلی، فرمت‌های «ملایم‌تر» (مانند فارفاله) با سس‌های سبک و تازه، مانند ماکارونی سرد با سبزیجات، بهترین ترکیب را دارند.